IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел показа на принц Хари и Меган Маркъл как да живеят в Бевърли Хилс

18 май 2020 14 40

Певицата им разкрила тайни местенца в района, където няма кой да ги безпокои

БГНЕС

Адел се е сближила с новите си съседи – принц Хари и Меган Маркъл, които се преместиха в имение в Бевърли Хилс на стойност 18 милиона долара, принадлежащо на холивудския актьор и продуцент Тайлър Пери.

32-годишната певица живее на около пет минути от новия дом на херцозите на Съсекс и често минава, за да ги поздрави, съобщава „Mirror“.

Според изданието, Адел дори препоръчала училището на сина си на Меган и Хари за техния син Арчи и обяснила кои са тайните места в района, където може да се разхождат, оставайки при това незабелязани от местните жители и пресата.

Адел се сприятели с Меган иХари още през декември 2018 г. по време на благотворителен обяд в памет на жертвите от пожара в Grenfell Tower в Лондон.

„Меган се възхищава на това как Адел успява да избяга от излишно обществено внимание, въпреки че е звезда от такъв световен мащаб“, съобщава източник пред „Mirror“.

Откакто се намират в Лос Анджелис принц Хари и Меган Маркъл вече успяха да участват в няколко благотворителни инициативи. Съвсем скоро те занесоха храна на хора в рискова група заради коронавируса.

Освен това херцозите на Съсекс често правят видеа в подкрепа на различни каузи. Преди дни те се обърнаха в подкрепа на Асоциацията на учителите и лекторите. Преди това принц Хари похвали младите британци, работещи с неговия патронажен фонд.

Що се отнася до преместването им в Бевърли Хилс, съпрузите имаха и проблеми, покрай папараци, които не се харесаха и на съседите им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари