IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям и Кейт Мидълтън играят бинго с възрастни хора

22 май 2020 17 40

Следват примера на Матю Макконъхи

Снимка: БГНЕС

Какво е общото между Матю Макконъхи и херцозите на Кеймбридж? Играта на бинго.

През април актьорът игра заедно с обитателите на дом за възрастни хора в родния му щат Тексас. Разбира се, заради пандемията от коронавирус всичко се случваше онлайн, но звездата успя да разнообрази ежедневието на хората и да ги накара да се усмихнат.

Добрият пример беше последван и от принц Уилям и Кейт Мидълтън, които организираха специална бинго вечер чрез онлайн платформата Zoom. Щастливите участници бяха от дом за възрастни хора в Уелс. Херцозите на Кеймбридж се редуваха да казват числа, а няколко клипа от специалната вечер се появиха в YouTube.

Така феновете на кралското семейство успяха да видят шарената червена рокля на Кейт и златните ѝ обеци. „Катрин ще изтегли първата топка. Първото число е 58“, казва Уилям на камерата, а възрастните хора започнаха да задраскват в листовете си. На видеото се вижда, че участниците са с маски и дори седят на разстояние един от друг.

Играта продължи по обичайните правила на бингото, а кралското семейство се опитваше да разведри обстановката с няколко шеги. Освен че зарадваха възрастните хора, Уилям и Кейт разговаряха със здравните работници, които работят в дома. Те им благодариха за тяхната отдаденост по време на пандемията и ги разпитаха за предизвикателствата, пред които са изправени.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

„Ако трябва да говорим за позитивизъм в това време, то той идва от всички прекрасни неща, които правите“, казва Уилям.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари