IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян с трогателен фотос за годишнина от сватбата си с Кание Уест

26 май 2020 14 50

Двамата отбелязват 6 годишен брачен живот

Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян трогателно отбеляза годишнина от сватбата си с Кание Уест.

Миналата седмица 39-годишната звезда от риалити шоуто и 42-годишният хип-хоп изпълнител отпразнуваха шестата си годишнина от сватбата. През 2014 г. Ким Кардашян и Кание Уест станаха съпруг и съпруга на пищна церемония в крепостта Белведере, Флоренция, заобиколени от най-близките си  хора – включително дъщеря им Норт, която беше почти на годинка по това време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

В Instagram Ким публикува трогателни кадри със съпруга си,  които тя подписа кратко, но ясно: „Шест години назад. Заедно до самия край. “

Съвместната изолация не беше лесна за съпрузите, затова решиха да живеят отделно известно време, за да не влошат ситуацията. Феновете на Кардашян смятат, че това е причината тя да публикува архивни кадри, тъй като все още няма нови. 

В най-критичния момент Уест взе децата и замина за семейно ранчо в Уайоминг, за да може съпругата му да работи спокойно и да отделя време на любимия си. Кание също отвърна на поздрава за годишнината от сватбата, като извади семейните архиви.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanye West (@kanyew.est) on

Освен Норт, двамата отглеждат още Сейнт и Чикаго, както и Псалм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари