IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Саша Питърс от „Малки сладки лъжкини“ е бременна

28 май 2020 10 50

Актрисата очаква първото си дете

Снимка: БГНЕС

Честито на Саша Питърс, която е бременна с първото си дете!

Щастливата новина сподели самата актриса, публикувайки снимка в социалните мрежи. На нея се виждаше наедрялото коремче на Питърс, което е целувано от съпруга ѝ Хъдсън Шийфър. Очаква се бебето да се появи през октомври. Полът на детето все още не е известен.

„Много сме развълнувани най-накрая да споделим тази щастлива новина и да ви кажем, че очакваме появата на един прекрасен малък човек“, пише Саша, която стана известна с ролята си на Алисън от сериала „Малки сладки лъжкини“. Тя съчета обявяването на бременността си с отбелязването на втората годишнина от сватбата си с Шийфър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasha Pieterse Sheaffer (@sashapieterse) on

В сряда звездата благодари на съпруга си, че е променил живота ѝ завинаги и че я е направил майка. „Майчинството официално е моята любима роля“. Двамата се ожениха през 2018 година в замък в Ирландия, след като се сгодиха през 2015-а. 

Това ще бъде трето дете в екипа на „Малки сладки лъжкини“, след като Троян Белисарио (Спенсър) и Шей Мичъл (Емили) вече се радват на момиченца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари