IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Малката и сладка лъжкиня Шей Мичъл роди момиченце

21 октомври 2019 10 50

Това е първо дете за актрисата

Снимка: Instagram

Шей Мичъл е поредната звезда, която се присъедини към отбора на майките. Актрисата, станала популярна с ролята си на Емили Филдс от сериала „Малки сладки лъжкини“, роди първото си дете преди няколко дни.

Новината стана официална, когато Мичъл публикува снимка в социалните мрежи, на която държи ръчичката на рожбата си. „Никога няма да те пусна...“, написа щастливата майка като послание към дъщеричката си. Актрисата обяви, че чака дете през юни, когато отново в Инстаграм публикува снимка, показваща наедрялото ѝ коремче.

Мичъл има връзка с телевизионния водещ Мат Бабел от 2017 година. В същото време, в което обяви бременността си, актрисата призна, че е претърпяла аборт преди година. Точно затова двойката е решила да изчака известно време преди да сподели с феновете си, че чака дете. Въпреки потайността в продължение на 6 месеца, почитателите имаха възможност да наблюдават всяка стъпка от оставащото време до раждането. 

Мичъл създаде поредицата „Almost Ready“ в Youtube, където разкри какъв ще е полът на бебето, още признания за спонтанния аборт, както и защо е избрала да изчака с обявяването на новината. „Изчаках заради първия път. Тогава нещата не се получиха и ми беше ужасно тежко“, казва актрисата.

Разбира се, в поредицата имаше и забавни моменти като танца „Baby Mama“, който Мичъл изпълни само дни преди да роди. Решението да танцува беше породено от това, че терминът на актрисата закъсняваше и тя се опитваше с всички сили да предизвика раждане. 

„Вече официално закъснявам с раждането. Затова опитвам всичко – танцуване, пикантни храни, сладолед. Ако този танц не помогне, какво друго?“, написа тя под видеото в Youtube. 

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс показаха бебето

Феновете бяха изключително щастливи за раждането на дъщерята на Мичъл. Те засипаха актрисата с добри пожелания, а към тях се включиха и известни личности. Сред тях беше и колежката на Мичъл от „Малки сладки лъжкини“ Ашли Бенсън, която написа „Честито, ангел. Обичам те. Нямам търпение да се запозная с малкото чудо“. 
 

Кийра Найтли стана майка за втори път 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари