IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обрат – Берен Саат и Кенан Доулу няма да се развеждат

1 юни 2020 17 50

Актрисата публикува снимка за рождения му ден

Снимка: БГНЕС

Берен Саат и Кенан Доулу, които имаха проблеми с брака си през 2019 година, сега изживяват втора любов. На 31 май известният турски певец отпразнува рождения си ден, а съпругата му публикува мило съобщение в социалните мрежи. Двамата се женят през 2014 година, но само преди няколко месеца се заговори за развод и дори изневяра.

Според източници, близки до двойката, Саат дори е написала любовно писмо до Доулу и му го подарила. Въпреки проблемите, те са решили да прекарат карантината заедно и явно това е подобрило отношенията им. Актрисата сподели снимка, на която е заедно със съпруга си, а отдолу му се обясни в любов.

„Станахме приятели в трудни времена. Плакахме заедно, смяхме се докато не можехме да дишаме. Превърнахме се в идол, но след това станахме и предатели. Този път обаче не успяхме да се счупим. Станахме отбор и превъзмогнахме трудните дни. Сега ти се възхищавам още повече“, пише Саат. Тя добавя, че Долулу успява да превърне всяка своя идея в невероятна песен, която ѝ носи хармония и успокоение.

Берен Саат и Кенан Доулу започват да се срещат през февруари 2012 година. Сгодяват се през 2014-а, само няколко месеца по-късно се женят на частна церемония в Лос Анджелис. Доулу е турски изпълнител, който става известен с участието си на конкурса „Евровизия“ през 2007 година. На състезанието, проведено в Хелзинки, той се класира на четвърто място, събирайки 163 точки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари