IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орландо Блум и кучето Майти – най-добрата двойка на червения килим

3 март 2020 13 30

Актьорът взе домашния си любимец на Седмицата на модата в Милано

Снимка: Getty

Преди няколко дни Орландо Блум присъства на дефилето на модната марка BOSS по време на Седмицата на модата в Милано. Въпреки че в Италия се разрази истински бум на коронавируса, заради което Джорджо Армани показа новата си колекция само онлайн, другите модни къщи не се изплашиха и поканиха доста от световните звезди, за да представят новите си дизайни.

По време на шоуто за есен 2020 година на BOSS феновете успяха да зърнат Кара Делевин и приятелката ѝ Ашли Бенсън, както и актрисата Маделайн Печ. Трите дами бяха на първия ред, но друг гост прикова вниманието към себе си. Става въпрос за Орландо Блум, който беше избрал нетрадиционна компания.

Орландо Блум

Снимка: Getty

Той се появи на червения килим със своето куче Майти, което разтопи сърцата не само на присъстващите, но и на всички в социалните мрежи. Блум и домашният му любимец дори бяха в тон като актьорът беше заложил на пясъчен костюм, който си отиваше с шарката на Майти. Двамата бяха в такъв унисон, че кучето почти се сливаше с тоалета на стопанина си.

Близката връзка между Блум и Майти не е тайна за последователите на актьора в социалните мрежи. Той осиновява кученцето през 2017 година и оттогава постоянно публикува негови снимки в Instagram. Звездата, която наскоро се сгоди за изпълнителката Кейти Пери, носи домашния си любимец на всяка почивка и затова не е никаква изненада, че Майти вече направи и модния си дебют.

Орландо Блум

Снимка: Getty

И докато Блум и Майти се разхождат из Италия, Кейти Пери се занимава с шоуто „American Idol“. Нещата обаче не преминават гладко в един от градовете, където се провеждат прослушванията. Докато пресяват кандидати в Орегон, съдиите, сред които е и изпълнителката, помирисват газ и се оказва, че в залата има изтичане на пропан.

Това кара продуцентите да спрат за малко прослушванията и да изведат всички от залата докато пожарникари проверяват какво се случва. В интернет се появи видео, на което се вижда, че Пери припада след като излиза от залата. Изпълнителката твърди, че ѝ е доста зле преди да се строполи на земята. За щастие, всичко приключва добре и шоуто продължава след няколко часа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари