IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орландо Блум татуира грешно името на сина си

17 февруари 2020 08 30

Опитът на актьора да бъде оригинален не се получи

Снимка: БГНЕС

Орландо Блум реши да посвети последната татуировка на сина си Флин, но резултатът не беше очакван. Актьорът сподели в Инстаграм, че се е сдобил с нов надпис на ръката, който е замаскиран чрез морзов код.

Блум обясни на феновете, че изписаното означава Флин, но някои от последователите му откриха лека грешка. „Ако морзовият код трябва да изписва Флин, то там има грешка. По-скоро пише Фрин“. Синът на актьора е от бившата му съпруга Миранда Кер и се роди през 2011 година.

След раздялата двамата си поделят попечителството над момчето и обявиха, че остават приятели и поставят Флин на първо място. В момента Блум е сгоден за изпълнителката Кейти Пери, с която също мислят за деца. Кер, от своя страна, има вече две деца със сегашния си съпруг Евън Шпигел.

Двойката се ожени през 2017 година, само година по-късно на бял свят се появи първото им момче Харт. Вторият им наследник се присъедини към семейството в края на 2019 година, но името му все още се пази в тайна. 

Грешката в татуировката на Орландо Блум беше призната и от татуиста му. Той обеща, че тя бързо ще бъде поправена. 

За първи път от две години: Кейти Пери до Орландо Блум на червения килим

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари