IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери: Орландо е моята опора

3 януари 2020 14 50

Изпълнителката е на корицата на индийския „Вог“

Снимка: Reuters

Животът под светлината на прожекторите не е много лесен. Това може да потвърди и Кейти Пери. Изпълнителката, чието истинско име е Катрин Хъдсън, е на корицата на индийския „Вог“ и говори откровено за най-трудните периоди от живота си и какво ѝ е помогнало да се върне отново в правия път.

През ноември тя посети Индия, където имаше участие на фестивала „OnePlus Music“ в Мумбай. Разбира се, това не беше единственото ѝ задължение. По време на 4-дневния си престой, Пери имаше среща с фенове, посети Боливуд, даде множество интервюта за различни местни медии, телевизионни канали и радиа, както и имаше среща със своята музикална компания.

Самата фотосесия за списание „Вог“ е продължила 12 часа, след което Кейти се насочва към благотворително събитие в чест на 71-ия рожден ден на принц Чарлс. Звучи ви натоварено, нали? Пери обаче има една тайна. И това е медитацията. По-точно – трансценденталната медитация.

„Опитвала съм много форми на медитацията, но точно тази промени живота ми“, казва изпълнителката пред индийския „Вог“. 

В момента животът на Пери не се състои от шумни партита и постоянни медийни изяви. Вместо това тя прекарва повече време вкъщи заедно с годеника си Орландо Блум и неговия син Флин. „Правим много неща с Флин. Ходим на кино и в увеселителни паркове. Постоянно гледаме да се занимаваме“, добавя Кейти.

Певицата признава, че през последните години е научила много неща за живота и любовта. Тя говори и за музикалната индустрия и как тя се отразява на всички изпълнители. „Най-голямата лъжа, която чуваме като артисти е, че трябва да сме тъжни, за да правим музика. Не искам да бъда в емоционална дупка през целия си живот, за да работя“, признава Пери пред „Вог“.

Тя добавя, че иска да пише песни, които вдъхновяват хората. „Ако разделиш песните ми, ще видиш, че имам 50% вдъхновяващи, 25% за парти и 25% за любов. Всички те съдържат позитивизъм и надежда. Аз се противопоставям на тъмнината“.

Въпреки че в момента се намира в най-добрия си период, Пери признава, че и тя е имала възходи и падения. „Ходила съм на терапия, борила съм се с депресията. Имаше моменти, в които не исках да ставам от леглото“. И тук се намесва годеникът ѝ Орландо Блум.

Двамата започват да излизат през 2016 година, но през февруари 2017-а се разделят. Причината не е оповестена, но представител на Пери казва, че двамата остават приятели. Раздялата им обаче не трае дълго и само няколко месеца по-късно Кейти и Орландо са забелязани заедно на концерт на Ед Шийран.

През 2018 година двамата вече официално са двойка и правят своя звезден дебют по време на галата „Global Ocean“, където Блум приема наградата за добър гражданин. На Свети Валентин през 2019 година звездите се сгодяват.

През „Вог“ Пери споделя, че Орландо е нейната опора. „Той ме държи здраво на земята и мисли много рационално. Не е фен номер едно на Кейти Пери, но е голям почитател на Катрин Хъдсън“.

И двамата са преминали през един провален брак. Орландо беше женен за Миранда Кер, от която е и синът му Флин. А Пери пък беше омъжена за Ръсел Бранд. Именно неволите в любовта са това, което свързва двете звезди. Според Пери, именно годеникът е този, който се опитва държи връзката далеч от неприятности.

„Когато се запознахме, той обеща, че ще изцеди всяка една отрова и от двама ни. Така и стана. Беше изтощително, но и двамата сме отговорни за този процес“, добавя изпълнителката.

Очаква се съвсем скоро двамата да сключат брак, но Пери не споделя никакви детайли около сватбата. Все пак признава, че мечтае за голямо семейство и иска да живее заобиколена от приятели и близки. 

Кейти Пери и Орландо Блум планират сватба в Дисниленд 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари