IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Духът на Коледа в новите обувки на Кейти Пери

15 ноември 2019 14 50

Певицата пусна празнични артикули

Reuters

Средата на ноември е, но коледният дух вече витае в домовете на много от нас. Ако сте от онези, които обожават да украсяват елхата със семейството и с трепет си разменят подаръци на Коледа, то носенето на тематични дрехи и обувки със сигурност ви допада. Тази година Кейти Пери побърза да изпревари колегите си, пускайки своята най-нова колекция.

Само преди броени дни изпълнителката, която от известно време трупа опит и като дизайнерка, съобщи на своите последователи, че вече са в продажба празничните боти, подходящи за всяка жена, която обожава да опакова и да получава подаръци.

Ако искате да привлечете погледите по Коледа и Нова година, то двата вида боти, които приличат на подаръци, са точно за вас. Едните са червени, а другите зелени, декорирани с красиви кожени панделки, сякаш излезли от работилницата на Дядо Коледа и джуджетата.

Друг артикул, който Кейти Пери предлага за носене по време на най-хубавото време от годината – са „сладки“ високи токчета, които все едно са направени по подобие на медените/джинджифилови сладки и къщички, които много домакини пекат и украсяват в края на декември.

„Вкусни и нискокалорични“, пише в описанието на обувките, носещи името „Ginger“.

„Есенната селекция ще събира погледи, ще спира трафика и ще бъде тема на разговори“, обяви певицата.

Миналата година Кейти Пери изненада, като направи чехли с червени панделки и пантофи със снежни човеци.

Новата колекция на дизайнерката включва над 40 вида ботуши, високи токове, сандали, пантофки, маратонки, както и чехли. Повече за нея вижте в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари