IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли вече не е милиардерка, купи си джет и имоти

1 юли 2020 08 40

Състоянието ѝ е оценено на 900 млн. долара

Снимка: BGNES

Кайли Дженър вече не е най-младата милиардерка в света. 22-годишният модел гръмко изпадна от класацията на „Форбс“. Причината е, че в началото на годината списанието разкри от данни на новия собственик на козметичната ѝ компания с 51% акции – Coty, че тя е завишила цифрите на приходите си.

Още една причина най-малката в клана Кардашян-Дженър да се лиши от титлата „милиардерка“ е фактът, че тя похарчи десетки милиони малко преди старта на кризата за частен джет (на стойност между 50 и 70 милиона). Неговата поддръжка на година възлиза на 5 млн. долара и той се нуждае от по-специална писта за кацане.

Дженър си закупи и нов имот в Холмби Хилс на стойност 36,5 млн. долара. Къщата има 7 спални и се разполага на 15 000 кв. метра. Хубавицата си има и нов ваканционен дом близо до семейното имение в Хидън Хилс, което опразни джоба ѝ с още 12 млн. долара.

Моделът похарчи доста пари през последната година за партита, рождени дни на малката Сторми и по-дребни подаръци. Тя си купи парче земя до Плам Спрингс, близо до имота на майка ѝ Крис, където планира да построи луксозно място за отдих.

И не на последно място Кайли дари милиони и за борбата с коронавируса.

Според „Форбс“ още в началото на годината състоянието на звездата възлиза на около 900 млн. долара.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари