IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезда да си в карантина! Градините в домовете на известните

30 април 2020 14 30

Кои личности се радват на зеленина в задния си двор?

Снимка: BGNES

Да си седиш вкъщи е лесно първите две седмици. Тогава даже леко се радваш, че ще намериш време за филми, сериали и книги. Още имаш мотивация да сготвиш или да опиташ нещо ново, а домашният уют е привлекателен.

След третата седмица обаче, любимото място в дома е балконът, за който си давате сметка, че е могло да се погрижите по-добре. Това е мястото, на което дишате чист въздух и сте почти навън.

Както винаги, на звездите им е една идея по-лесно, отколкото на нас, обикновените хора. Ще попитате защо – ами много е просто, когато живееш в огромно имение и имаш огромна градина, значително по-лесно се приема „Стой си вкъщи“!

Представяме ви градините в домовете на известните – ако бяхме на тяхно място, нямаше да искаме да излизаме изобщо от границите на дома си.

Кайли Дженър

Няма как да си милиардер и да не можеш да се похвалиш със страхотен дом. Така Кайли Дженър прекарва последните няколко седмици в границите на своя дом, публикувайки постоянно кадри от него. Това, което ни прави особено впечатление е, че задният двор прилича по-скоро на хотелски спа комплекс, отколкото на домашен. Виждаме огромни, решени в минималистичен дизайн зони за релакс около басейни. Мека мебел, сенчести места – там бихме били с месеци и дори няма да ни доскучае!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Елизабет Хърли

Като че в другата противоположност, Елизабет Хърли залага на огромните зелени площи в градините си, които напомнят на диви гори. Красавицата публикува кадри в социалните мрежи, на които се вижда, че е запалена в градинарството и това нейно хоби се е развило още повече, откакто е вкъщи. Разбира се, вярна на себе си и своя стил, сексапилната Хърли не пропусна да облече официална вечерна рокля, докато се снима на фона на безкрайни поляни и гори.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Елън Дедженеръс

Да си водещ на предаване и да ти се наложи да го водиш от дома си или в по-добрия случай – от задния си двор.

Такава е ситуацията за Елън Дедженеръс, която последните седмици ни забавлява от градината си, а тя е впечатляваща! Инфинити басейн, гледащ към морето, ниска и свежа трева, много мека мебел и буйна растителност, която пази от хорски погледи – задният двор на Елън е мечтата на всеки човек.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Виктория Бекъм

Макар наскоро да стана ясно, че дизайнерката ще иска държавна помощ, за да спаси бизнеса си в кризата, определено ѝ завиждаме за домашните условия. Гъстата растителност в задния двор на къщата ѝ повече напомня на разходка из екзотично място, отколкото на домашна изолация. И със сигурност искаме да сме на нейно място.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Никол Шерцингер

Певицата е една от малкото знаменитости, които показаха сравнително скромен заден двор и градина по време на пандемията. Никол Шерцингер и приятелят ѝ споделят клипчета в социалните мрежи, на които се отдават на тренировка, за да запазят перфектната форма. И ни прави впечатление, че докато тренират, около тях не се виждат басейни или огромни екзотични растителности – по-скоро семпъл стил на голям зелен двор. Каква е тайната? Това не е основният ѝ дом! Виртуална разходка на нейната къща в Ел Ей можете да видите ТУК.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари