IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На гости на Дакота Джонсън

24 април 2020 16 30

Звездата от „50 нюанса сиво“ се радва на дом за над 3 млн. долара

Снимка: Getty

3 входни врати. Така изглежда домът на Дакота Джонсън, в който екипът на списанието Architectural Digest влиза, за да го покаже на света за първи път. Звездата се сдобива с къщата през 2016 година за 3,55 млн. долара.

Имотът се намира точно над хълма Холивуд и има прекрасна гледка към Лос Анджелис. Джонсън може да се наслади на пейзажа от трите високи прозореца, които стигат до тавана. Архитектът Карл Мастон се захваща с изграждането на дома, а един от предишните собственици е създателят на сериалите „Клуб „Веселие“ и „Семейна американска история“ Раян Мърфи.

„Веднага бях впечатлена от това колко е чисто и уютно. Мислех си, че никога няма да продам това място“, казва Джонсън пред Architectural Digest. Мебелите са специално направени за актрисата, а имението има и интересна история. 

Мастон е бил приятел с други архитекти като Ричард Неутра и Джон Лаутнър и заедно са преследвали една хостеса в Лос Анджелис. И тримата били влюбени в нея и затова често посещавали ресторанта, в който тя работила. Жената обаче се влюбва в Карл и двамата заживяват заедно в имота, който е построен през 1947 година.

Домът на актрисата разполага с офис, в който тя държи снимка на починалия си баща Дон Джонсън, както и външен басейн. Актрисата променя доста неща, след като закупува къщата и превръща дървото и камъка в основен акцент в интериорния дизайн. 

В момента актрисата е във връзка с изпълнителя Крис Мартин, но двамата все още не живеят заедно. Той има къща в Малибу, а Дакота смята, че ключът към щастливата връзка е правилното време за всяко решение. 

„С моята работа и темпото, с което графикът ми се променя, е важно за мен да имам място, на което да остана сама и да бъда на спокойствие. Този дом е моята котва“, казва тя пред Architectural Digest.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
анонимен ( преди 3 години )
анонимен ( преди 3 години )
Само дето Дон Джонсън си е жив и здрав!!! Проверявайте преди да пишете глупости!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар