IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На гости на Никол Шерцингер

28 април 2020 18 00

Звездата се сдобива с 4-етажна къща преди две години

Снимка: БГНЕС

Никол Шерцингер може да е известна като талантлива певица, но тя също така има и набито око за интериорен дизайн. Звездата застана пред списанието Architectural Digest, за да покаже своя дом в Ел Ей, който се простира на хълмовете над града.

Лидерката на The Pussycat Dolls се сдобива с имота през 2017 година и признава, че сама е проектирала интериора на дома, участвайки в събарянето на цели стени в основната жилищна зона, добавяне на различни щрихи към кухнята, промяна на цветовете и декориране.

„Обичам изкуството и обичам да си сътруднича с различни артисти при създаването на нещо ново“, казва Шерцингер пред списанието. Тя има много картини из къщата, но най-любима ѝ е една черно-бяла класика от уличния художник Retna. Изпълнителката лично се свързва с артиста, който ѝ обяснява, че по средата на картината има въже, което сякаш събира двете части на картината.

„Зашиването“ е направено от майка му и точно това впечатлява Никол. „Хареса ми, защото показва как майките винаги успяват да поправят нещата“, казва тя. Любимото място на изпълнителката в цялата къща е нейната „бърлога“. Помещението е съставено от два дивана един срещу друг, което придава чувство на уют и топлина. 

„Тук обичам да релаксирам и да клюкарствам с моите приятелки или със семейството си“. Често тези срещи са придружени от вкусна храна и бутилка вино. Звездата казва, че щом видяла къщата, веднага разбрала, че трябва да я купи заради прекрасната гледка към Ел Ей. 

На горния етаж Никол има музикална стая, в която е поставено пиано и присъстват някои от любимите ѝ записи, включително и на покойната Уитни Хюстън. Според Шерцингер, най-екстравагантната стая е домашното ѝ кино, което е проектирано за идеална вечер с приятелите и семейството.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Всяка една стълбичка в киното е оборудвана със светлини, така че може да видите къде стъпвате, дори когато е тъмно. По стените са окачени плакати на филми, които Шерцингер намира за най-вдъхновяващи. 

Най-накрая певицата извежда зрителите навън в задния си двор, където разполага с шезлонги, направени по поръчка, басейн със солена вода и масивна люлка с прекрасен изглед. „Това е моето щастливо място, където мога да се отърва от всички тревоги и проблеми“, завършва Никол. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари