IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордана Брустър се разведе тихомълком

8 юни 2020 10 50

Актрисата и бившият ѝ сложиха приятелски край на 13-годишния си брак

Снимка: BGNES

Джордана Брустър и съпругът ѝ Андрю Форм се разведоха „тихомълком“ след 13 години брак. Двамата ще си разделят попечителството над синовете им Роуън (3) и Джулиан (6) и остават в приятелски отношения.

„Те изпитват силно уважение един към друг и ще останат в близки отношения, за да се грижат заедно като екип за двете си деца“, разкри близък до звездата пред „People“.

40-годишната актриса, позната най-вече покрай ролята си на Миа Торето в поредицата „Бързи и яростни“ се запозна с продуцента Андрю (48) на снимачната площадка на „Тексаско клане: Началото“ през 2006. Романсът им бързо ескалира след почивка на Бахамите и още същата година тя се премести при него в Холивуд Хилс. Година след запознанството им, той ѝ предложи брак, като венчавката беше интимна и се състоя 6 месеца по-късно.

Причината за развода все още не е ясна, но през последните месеци бившите съпрузи често са виждани заедно и очевидно той е по взаимно съгласие и без излишна драма.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари