IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл се дразнила на принц Хари, че станал домошар

13 юни 2020 21 00

Херцогът на Съсекс трудно свиква с живота в САЩ, за разлика от съпругата си

Снимка: БГНЕС

Адаптацията към новия живот в САЩ е трудна за принц Хари, но не и за Меган Маркъл. Именно тя се чувства там далеч по-комфортно, отколкото в кралския двор, но все пак липсата на финанси едва ли ще им позволи да водят толкова разкошен живот, какъвто и двамата искат и на какъвто са свикнали.

Ситуацията около пандемията разруши техните планове, особено на Меган да покори Холивуд и дори се заговори, че принц Хари е на ръба да тръгне към Великобритания, както го посъветва неговият брат принц Уилям.

Съпрузите са се превърнали в домошари, а ако за Меган Лос Анджелис е като роден дом, град, който тя познава от детството си, то за Хари ситуацията е далеч по-сложна и различна. Тук той няма приятели, нито роднини – и дори да получи работа, липсата на американско гражданство носи допълнителни проблеми.

Източник на сп. „New Idea“ съобщава, че Меган е крайно недоволна от това, че всичко се случва не така, както тя го е била планирала и уверено тръгна към „Мегзит“, изоставяйки всички кралски задължения. Липсата на финансова поддръжка от страна на британската монархия, наложената забрана да не се използва кралската марка Sussex Royal, както и незапочналите мащабни проекти на принц Хари и Меган Маркъл в САЩ заради наложената карантина допълнително усложнява нещата.

Затова пък разходите се трупат. Освен че имат дългове към направения ремонт на имението им в Англия, семейството е наело скъпо жилище и плаща изключително много за охрана.

„Меган е такъв човек, който не търпи, когато нещо стои на пътя ѝ. Дори пандемията – подчертава източникът пред изданието – Тя е силно раздразнена, че Хари така и не свиква с Америка. По нейно мнение, той сам не е заинтересуван от това. Меган обвинява своя мъж в това, че е станал домошар: занимава се с Арчи и с кучетата. В същото време, когато тя прави полезни делови връзки в социалните мрежи“.

По думите му, Меган се дразни и от това, че Хари не се вписва идеално в нейната картинка. Не се притеснява от външния си вид, може да носи същите дънки и тениска седмица. – „Омъжи се за принц, а не за домошар. По време на семейни кавги тя говорила директно за това на съпруга си“, подчерта източникът пред „New Idea“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари