IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл викат полиция заради дронове

31 май 2020 12 00

Журналистите не ги оставят на спокойствие

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл живеят в Лос Анджелис само от няколко месеца, но това не пречи на журналистите да ги преследват и да им досаждат дори и в собствения им дом. Според публикация на „The Daily Beast“, който цитира източник, близък до семейството, херцозите на Съсекс са имали доста неприятна случка преди няколко дни.

Изданието твърди, че над къщата на Меган и Хари са летели поне 5 дрона, които са опитвали да заснемат къщата или бившето кралско семейство. Всеки един от тях е бил докладван на полицията в Лос Анджелис. „The Daily Beast“ дори цитират точно определен инцидент, който се случва на 20 май в 11:12 сутринта. Според сайта, органите на реда са получили сигнал, че дрон лети над къщите в квартала на херцозите и предизвиква неудобство сред жителите.

Меган и

Снимка: БГНЕС

„Това е доста плашещо за Меган и Хари, тъй като те не знаят кой управлява машините“, казват източници. Те допълват, че Маркъл е получила и расистки обиди, както и смъртни заплахи. Освен че папараците се опитват да заснемат ежедневието на херцозите с дронове, те често седят пред дома им в колите си и ги чакат да излязат.

Приятел на двойката моли всички журналисти да оставят семейството на спокойствие и да си спомнят, че това са хора, а не животни в цирка. „Те не искат специално отношение. Просто искат да се чувстват спокойно и защитено в дома си“. Хари и Меган напуснаха кралското семейство и се отказаха от титлите си в края на март. След това те живяха малко в Канада, но наскоро се преместиха в Лос Анджелис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари