IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ася Капчикова показа снимки с коремчето

9 юни 2020 11 00

Очаква близнаците през юли

Pixabay

Ася Капчикова показа наедрялото си коремче. Красавицата, която наскоро обяви, че ще става майка, публикува кадри от рождения си ден.

Мис Плеймейт 2016 стана на 29 години на 12 май. Тогава тя си е направила специална фотосесия, но все още не е искала да обявява, че е бременна. 

„Това е най-незабравимият ми рожден ден!“, пише тя. 

Капчикова, която очаква близнаци, трябва да роди през юли. Тя обаче не желае да разкрива какъв е полът на бебетата, които носи в утробата си. 

Ася разбрала, че е бременна на 21 ноември – Денят на християнското семейство. По думите ѝ, не искала да се появява в публичното пространство, защото смятала, че колкото по-малко се говори за промяната в живота ѝ, толкова по-добре. Тя и приятелят ѝ вече са обзавели стая за своите бъдещи наследници, които нямат търпение да прегърнат. 

„Чувствам се истински привилегирована, благословена и докосната от Бог... Това е моят момент на щастие, моят рестарт. Душата ми е пълна, животът ми е смислен!“, написа бившата приятелка на Криско, когато съобщи, че чака не едно, а две деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари