IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде се шири в имение за 14 млн. долара

15 юни 2020 17 50

Истински звезден дом

Снимка: БГНЕС

По време на пандемията от коронавирус много от нас значително свиха разходите си и запазиха парите си за черни дни. Не такъв е случаят обаче с Ариана Гранде, която въпреки здравната криза, реши да инвестира в нов дом. Имението, което 26-годишната изпълнителка си е взела, струва 14 млн. долара и се намира в един от най-богатите квартали в Бевърли Хилс.

Независимо че все още няма 30 години, богатството на Гранде възлиза на 100 млн. долара, които постоянно се увеличават, благодарение на рекламни договори и нови колаборации с други изпълнители. Съвсем наскоро тя участва в новата песен на Лейди Гага „Rain on Me“, която бързо се превърна в хит в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by arianahugmepls? (@arianahugmepls) on

Имението на Ариана е разположено на хълм и се простира на цели 930 кв. метра. Къщата е на три етажа и е създадена от известно проектантско бюро в Лос Анджелис. Домът има 4 спални, 7 бани, фитнес, спа зона и винарна, която събира 300 бутилки алкохол. Разбира се, огромните прозорци, които стигат до тавана, предлагат невероятна гледка към близкия каньон и Тихия океан.  

В двора си Гранде разполага с басейн, офис, както и специален бар, който е подходящ за огромните партита, които ще се провеждат след края на пандемията. Освен че се сдобива с невероятен имот, изпълнителката спестява пари, тъй като домът е бил на пазара в продължение на две години. Първоначалната му цена е била 25,5 млн., след което е била намалена на 17,5 млн., а сега Ариана го взима само за 14 млн. долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари