IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В очакване на бебето: Хилария Болдуин си взе бавачка

18 юни 2020 17 50

Инструкторката има нужда от помощ за четирите си деца

БГНЕС

Хилария Болдуин си взе гледачка. 36-годишната инструкторка по йога, която очаква петото си дете, сподели в социалните мрежи, че е прибягнала до услугите на жена, след като решила, че ще продължи да работи. 

„Хората си казват пренебрежително: „О, тя има бавачка“ – но това не означава, че не се грижиш за собствените си деца. Това буквално означава, че и аз работя. Работя всеки ден. А хората да ви карат да се чувствате зле заради бавачката и това не е честно“, сподели тя в Instagram. 

Хилария обяснява, че е получила множество критики за това, че вече има бавачка и вместо да си стои вкъщи, продължава да работи. 

„Нито моето семейство, нито семейството на Алек живеят близо. В момента най-малките ми деца са на 2, 3 и 4 години, а имам и 7-годишно. Добре е да приемете помощ и да не се срамувате, въпреки че някои могат да ви обвиняват за това“, коментира още тя.

Само преди ден едно от децата на Хилария и  актьора Алек Болдуин – Рафаел, стана на 5. По този повод многодетната майка му направи домашно приготвена шоколадова торта. 

В началото на изолацията заради коронавируса, 36-годишната звезда призна, че е трудно да занимава четирима малчугани, всеки от които ходи на различни уроци. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари