IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Кларксън сподели: Критикуваха ме за тялото ми

20 юни 2020 12 00

А тогава певицата е била в най-добра форма

Снимка: БГНЕС

Певицата Кели Кларксън сподели, че е получавала ужасни критики за фигурата си.38-годишната звезда разкри, че най-тежките думи е чувала, когато е била и в най-добрата си физическа форма.

„Забавно е. В интерес на истината усещах по-голям натиск от хората, когато бях стройна. Когато наистина бях слаба, но не супер здрава, защото бях изтощена от постоянни тренировки и не много правилни навици “, призна певицата в интервю за британското списание „Glamour“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Clarkson (@kellyclarkson) on

На Кели показали списания с разголени момичета на корицата, за да я вдъхновят да работи усилено върху себе си. „Те казаха: Трябва да се състезаваш с тях. Трябва да ги надминеш!“ И аз отговорих, че не мога да се състезавам с тях, защото това дори не е моят образ. Това не съм аз... Всички сме различни и това е нормално. Сражавах се много повече, когато бях по-тънка “, добави звездата.

Сега Кларксън пресича опитите за промяна на тялото: „Напълно съм доволна от живота си... Самите артисти трябва да искат да се борят. Самите популярни хора трябва да отблъснат удара и да кажат: „Слушайте, разбирам, че не ви харесва. Но това съм аз.“

По-рано този месец стана известно, че Кели е подала молба за развод със съпруга си Брандън Блексток, с когото беше омъжена от почти седем години. Бившите партньори отглеждат заедно две деца. Молбата е подадена на 4 юни и е за „непоправими различия“. Стана ясно още, че певицата сигурно ще си върне старата фамилия.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари