IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян ще дава правни съвети безплатно

19 юни 2020 14 50

Прави свой подкаст по наказателно право

БГНЕС

Ким Кардашян ще дава безплатни правни съвети. Риалити звездата, която учи за адвокат, смята да направи свой подкаст в Spotify. Очаква се тя да бъде негов водещ и продуцент, съобщава „Wall Street Journal“.

В продукцията, за която все още не се знае кога ще бъде пусната, тя ще засегне реформите в затворите и проблеми от наказателното право. 

Идеята за новото начинание на Ким дошла след като през последните две години тя общува активно със затворници, на които помага да им намалят присъдата.

Един от случаите, които съпругата на Кание Уест ще разгледа в своето предаване, е на Кевин Кийт. Той води поредното дело след като през 1994 г. бе осъден заради трите убийства, които е извършил. Той все още пледира за невинен и обжалва наложената му присъда. 

В интервю за „Vogue“ миналата година Ким Кардашян сподели, че иска да стане адвокат и да помага на онеправданите. След една година обучение и множество тестове, през които премина, тя се надява скоро да получи разрешение да практикува. 

“Мисля, че системата може да бъде по-различна и искам да се боря, за да я поправя и ако знам повече, мога да направя повече“, споделя тя. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари