IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс и гаджето ѝ с тематичен маникюр

26 юни 2020 17 50

Двамата „заключиха“ любовта си“

БГНЕС

Случвало ли ви се е да сте толкова влюбени, че да си направите еднакви татуировки с половинката или пък да си поръчате катинар с вашите инициали, който да заключите на някое известно място? Много двойки го правят, за да засвидетелстват любовта си и се врекат във вечна вярност. Може би си мислите, че повечето от тях са тийнейджъри, но грешите. Ето например Меган Фокс и новото ѝ гадже, които вече не се крият от папараците.

Актрисата, която наскоро се разведе, вече излиза с Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър. 30-годишният музикант, който си пада по лакирането на ноктите, накара приятелката си да си направят тематичен маникюр.

Рапърът засне клип към своята песен „Bloody Valentine“, за който отиде специално на маникюрист. Оказва се, че с него е била и Меган, като ноктите на двамата са направени така, че нейната ръка да е в съчетание с неговата.

На един от ноктите на Фокс виждаме кърваво сърце, в което има място за ключ, който пък откриваме по неговия маникюр. При рапъра присъства и нож, около който има кръв. 

Споделяйки тематичните им маникюри с бяла основа в своята история, Machine Gun Kelly насочва вниманието към това, че двамата „ще заключат“ любовта си, за да не може да ги разделят. 

Меган Фокс играе основна роля в най-новия клип на Бейкър. Тя се разведе със Брайън Остин Грийн, с който имаше над 10-годишна връзка. 

„Винаги ще я обичам. И знам, че тя също винаги ще ме обича и това, което сме изградили, е наистина страхотно и специално“, написа той в социалните мрежи по повод краха на отношенията им. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари