IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит в дома на Анджелина Джоли, а какво ли обсъждат?

30 юни 2020 17 40

Актьорът останал два часа и си тръгнал с мотоциклета си

Снимка: БГНЕС

Все повече се говори как са успели да разрешат семейните си драми Брад Пит и Анджелина Джоли. Въпреки бурния им развод, двамата намериха път един към друг, заради децата. Само две седмици преди рождения ден на близнаците Пит е бил забелязан да напуска къщата на Джоли с мотоциклета си, предава Hollywood Life.

Изданието отбелязва, че актьорът е изкарал два часа в дома на бившата си, а подобно посещение напоследък е рядкост. След това си е тръгнал с мотоциклета си.

В скорошно интервю пред Vogue Анджелина Джоли сподели емоциите си около развода, което също не се случва често. Актрисата и режисьор обясни, че раздялата ѝ с Пит през 2016 г. е „правилното решение“ за самата нея и шестте им общи деца.

Вече е ясно, че има затопляне на отношенията между двамата. Те живеят на по-малко от десет минути един от друг в Лос Анджелис, а Брад е сниман, като се измъква от алеята на Анджи на мотоциклета си на 23 юни.

Смята се, че те едва ли коментират въпроси, свързани с развода, защото са били без адвокати, а по-скоро са планували как да бъде отбелязан рождения ден на Нокс и Вивиан, които навършват 12 години на 12-и юли.

Според Daily Mail, обаче тези въпроси са можели да бъдат решени и по телефона или електронната поща. Някогашната двойка вече организира отделни партита за рождения ден на дъщеря им Шайло, когато тя навърши 14 години на 27-и май.

Когато се появиха на бял свят, Бранджелина продаде първите снимки на новородените на американското списание People и британското списание Hello! за 14 милиона долара – като парите двойката даде за благотворителност. И макар да се опитват да запазят личния си живот, то разводът им стана твърде публичен.

Изданието отбелязва, че Брад е носил лъскава сребърна каска и светлозелена риза с дълги ръкави, както и дънки с навит маншет до глезена, бели кецове и бели ръкавици, напускайки дома на бившата си.

В момента той и Анджи си поделят гледането на децата, които прекарват времето си в двете къщи в Лос Анджелис по време на карантината заради коронавируса, която започна през март месец тази година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари