IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джуди Денч се запали по TikTok

2 юли 2020 10 40

Актрисата не спира да снима клипчета

БГНЕС

Джуди Денч се запали по TikTok. Актрисата призна, че се забавлява изключително много с платформата и ако не е била тя, щяла да скучае по време на пандемията. 

„В тези времена човек се събужда и не знае кой ден, седмица или дори месец е. После се пита какво да прави и изведнъж започва да се чуди дали въобще има с какво да се занимава. Този сайт беше моето спасение“, разказа тя пред Channel 4 News.

Докато била сама у дома, 85-годишната актриса хванала мобилния и сама разучила как да прави забавни клипчета. По-късно, след като паднали ограниченията, внукът ѝ Сам решил да я включи в своите видеа. 

@sam.williams1

When Bojo let’s you film a family TikTok ##fyp ##fy ##foryou ##mother ##grandmother ##viral ##dance @finty.williams1

♬ Laxed (Siren Beat) - Jawsh 685

Момчето показва своята известна баба в последните си клипове, заснети в градината. В един от тях носителката на „Оскар“ танцува, като в хореографията се включва и нейната дъщеря Финти. 

Говорейки за промените, които донесе коронавирусът, актрисата сподели, че се притеснява за своите колеги, най-вече за театралната гилдия във Великобритания, която няма от какво да се издържа в момента. 

„Дали въобще ще отворят отново скоро? Най-вероятно няма да се случи до края на живота ми, защото не виждам как ще се съвземем от този удар. Чувството е изключително депресиращо. Не казвам, че те трябва да се приоритизират пред други институции, а просто, че всичко това ще окаже силно влияние на всички ни“, коментира тя. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари