IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джуди Денч е най-възрастната корица на „Vogue“

6 май 2020 13 30

85-годишната актриса се записа в историята на модната библия

Снимка: BGNES

Джуди Денч отново го направи – носителката на „Оскар“ влезе в историята, но не на киното, а на модната библия „Vogue“. Актрисата се превърна в най-възрастната жена на корицата на медията. 85-годишната звезда ще украси юнския брой на британския „Vogue“, в който призна, че не смята да се пенсионира и след 60 години на екрана.

„Не, не, не, не използвай тази дума. Не и в тази къща, не и тук. Измий си устата.“, шеговито коментира Джуди при споменаване на думата „пенсиониране“.

Звездата в момента е в изолация в дома си заради пандемията.

„Сигурна съм, че се чувствам като всички останали. Такива непредвидими времена са трудни за разбиране. Хубавото е, че много хора разбраха какви са затрудненията на тези, които са сами. Ако от това излезе нещо добро, поне ще е плюс “, добави тя.

Звездата на Денч изгрява през 1957 година на сцената, а през 1964 тя прави дебюта си на екрана в лентата „The Third Secret“. След това участва в няколко от филмите от поредицата на Бонд, а Оскара си печели за ролята си във „Влюбения Шекспир“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edward Enninful, OBE (@edward_enninful) on

Запитана каква роля би ѝ се искало да изиграе, тя отговаря: „Някой, който изглежда мил, грижовен, красив, но в действителност е убиец“.

Денч е във връзка с Дейвид Милс (76), след като двамата се запознават през 2010. Още преди години тя сподели, че не желае да застава пред олтара отново. Джуди имаше 30-годишен брак с колегата си Майкъл Уилямс, който почина от рак на белите дробове през 2001 г.

Актрисата има една дъщеря – Финти (47) и в предишни интервюта е споменавала, че съжалява, че няма повече деца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Judi Daily (@judi_daily) on

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари