IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джуди Денч – на 81 и с татуировка

1 юли 2016 05 00

Звездата получила „подаръка“ от дъщеря си

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Тя има ослепителна кариера на сцената и в киното. Джуди Денч показа стил и характер като си направи татуировка за 81-ия рожден ден. Всъщност подаръкът е бил направен от нейната дъщеря и макар тя да е родена през декември, актрисата я показа чак сега, пише Daily Mail.

На дясната си китка актрисата има надпис с ценен съвет „Carpe diem“ – (цени мига). Носителката на „Оскар“ твърди, че подаръкът е бил изненада и че думите са били предназначени да се превърнат в мото на живота ѝ.

Актрисата каза: „Това е моят девиз: „Сграбчи деня“ и дъщеря ми го даде за 81-ия ми рожден ден – тя е прекрасна и пълна с изненади“.

През 2015 година звездата от „Джеймс Бонд“ сподели, че е изкушена от татуировките и си мисли за една, която е с индийски символ.

Харесвал ѝ, защото представлява живота и любовта. По-късно явно е променила мнението си и е избрала този надпис. 

Актрисата стана известна с ролята си на оглавяващ британската тайна служба МИ-6 от поредицата за Джеймс Бонд

.През юни 2015 стана ясно, че тя взе участие в откровена фотосесия за защита на животните. Актрисата позира с омар в рамките на кампанията Fishlove, организирани лондонски ресторанти на японската кухня Moshimo. Снимките са се провели в дома на британката.

За ролята си в „Мисис Браун”, Денч се сдобива с наградата „Златен глобус” през 1998 г., а година по-късно за ролята на Елизабет I във „Влюбеният Шекспир” – грабва и „Оскар”. Освен това актрисата няколко пъти е получавала и отличието BAFTA.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари