IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ася Капчикова свали 14 кг след раждането

9 юли 2020 15 00

Плеймейтката сподели, че кърми близнаците

Pixabay

Ася Капчикова свали 14 килограма след раждането на своите близнаци. Това призна самата тя в официалния си профил в Instagram. 

Плеймейтката, която стана майка за първи път съвсем скоро, си навлече критиките на много мъже и жени, споделяйки своя снимка по бански. На нея тя има перфектна фигура и мнозина сметнаха, че е стара. 

След въпросите за това дали кадърът е след раждането и коригиран ли е с фотошоп, Капчикова реши да покаже как наистина изглежда тялото ѝ в момента. 

„Тъй като предизвиках огромна полемика...това е снимка от преди малко. Забременях 44 кг. Родих с тегло 64 кг. В момента – 2 седмици след раждането съм 50 кг, без диети, защото кърмя децата си и ще продължа да го правя!“, написа Ася. 

Капчикова, която все още не е съобщила какъв е полът на двете ѝ дечица, се е снимала само по бельо и бяла риза. 

„Чувствам се прекрасно, а и мисля че изглеждам така!“, споделя още тя. 

„Всеки може да гладува и слабее...но не всеки може да износи, роди и кърми близнаци и кой пък е казал, че трябва да си върнете килограмите за 2 седмици, пък и така сте прекрасна и женствена“, написа нейна последователка в социалната мрежа. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Diana ( преди 3 години )
Логично да свали толкова -всяко бебе е 3 кг + още 3 за околоплодни води и плацента. Бърза сметка прави 12-13 кг още в операционната .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар