IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси мамче: Брук Шийлдс тренира усилено

17 юли 2020 14 50

Звездата разкрива как успя да извае фигурата си

БГНЕС

„Никога не съм била мършава. Имам ръце на мъж, а мъжките ръце са страхотни. Аз съм със здрава костна структура и съм силна личност“. Това признава Брук Шийлдс за канала The Moms в YouTube. Холивудската звезда и секссимвол от 80-те разкрива, че продължава да тренира усилено, за да поддържа своята фигура. И определено има ефект, защото тя изглежда страхотно. 

Само преди няколко дни – на 4 юли, Денят на независимостта на САЩ, актрисата бе заснета на плажа – с бански в две части. На кадрите тя изглежда поне с 10-15 години по-млада, със стегнати бедра и корем, за които ѝ завидяха много нейни колежки. 

Шийлдс признава, че дори като млада, когато е работила предимно като модел, винаги била от по-едрите, а не от прекалено слабите момичета, които търсят за всяка кампания. 

Актрисата е категорична, че движението и спортът по време на пандемията са ѝ помогнали да съхрани психиката си и да не се притеснява за коронавируса и своето семейство. 

„Иначе не обичам да работя за една част или друга. Дори се побърквам, когато ме карат да броя“, коментира още тя. 

Звездата, която споделя голяма част от тренировките си в Instagram, посочи, че освен тях, медитацията също много ѝ помага. 

„Записах се на медитация на живо, водена от Дийпак Чопра във Facebook... Семейството ми се подиграваше с мен...“, посочва още тя. 

Ето няколко от упражненията на Брук Шийлдс, които можете да направите заедно с нея: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари