IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брук Шийлдс влиза във форма заради изолацията

19 май 2020 10 40

Никога не съм била фитнес ентусиаст, признава тя

БГНЕС

Изминаха около 40 години, откакто Брук Шийлдс се снима за реклама на Calvin Klein. Тогава тя е само на 15 и носи чифт тесни тъмносини дънки. Сега, когато е вече майка на две деца, актрисата споделя, че няма никакво желание да влезе отново в тях. Въпреки това, звездата разкрива, че изолацията я е накарала да се замисли за тялото си и да погледне на тренировките по друг начин. 

„Когато бях по-млада, всичко се основаваше на егото: ако искаш да си в тази кампания, трябва да останеш във форма. Ако искаш да си част от това шоу на Бродуей, трябва да си в ето такава форма, трябва да танцуваш ето толкова всеки ден. Всичко беше цел“, коментира тя и изтъква, че в момента оценява спорта по друг начин. 

Шийлдс признава, че в началото на извънредното положение въобще не следяла как се храни, нито правила упражнения, но постепенно заседналият начин на живот я променил и тя осъзнала, че трябва да промени нещо. 

„Преди това никога не съм се фокусирала върху духовния елемент на упражненията или идеята да отдавам почит на тялото и душата си. Това преди бяха просто думи; не ми се струваха реалистични. Тренировките никога не са били дзен за мен. Нито едно от упражненията, които съм правила в миналото, не идваше от това, че го обичам или от това, че ми дава спокойствие“, разказва тя. 

Наскоро Брук сподели в Instagram как тренира у дома и призна, че никога не е била фитнес ентусиаст, но сега оценява онлайн тренировките, които прави с голяма отговорност. Показва ги на своите последователи, за да ги мотивира. 

„Препоръчвам да планирате време от деня, когато да тренирате. Това може да ви носи чувство за контрол“, съветва тя. 

В профила си Шийлдс показва серията от упражнения, дадени ѝ от нейния личен треньор – Нго Окафор. Тя използва надуваема топка, ластици и най-различни тежести. Ето ги и тях: 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари