IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери избра Дженифър Анистън да е кръстница на детето ѝ

14 юли 2020 17 40

Двете са приятелки от над 10 години

Снимка: БГНЕС

Кейти Пери се готви да стане за първи път майка и завършва с всички необходими подготовки да посрещне детето си. В скорошно интервю 35-годишната певица изригна в забавна тирада, обяснявайки как тя и Орландо Блум са избрали количка за бебето. Всъщност забрави да каже най-главното – коя ще стане кръстница на дъщеря ѝ.

Източник на британския таблоид The Daily Mirror заяви, че Кейти е съвсем наясно с този въпрос и вече е предложила тази привилегия на добрата си приятелка – 51-годишната Дженифър Анистън.

Също така станало ясно, че след като чула предложението, звездата от „Приятели“ избухнала в сълзи от щастие.  „Когато Пери и Блум я помолиха да стане кръстница беше толкова щастлива“, обяснил още източникът пред изданието и добавил, че Кейти Джен са много близки. Двете са приятелки повече от 10 години. По време на карантината излизали на разходки и прекарвали много време заедно.

Ясно е, че Дженифър перфектно ще се справи с ролята на кръстница. Тя всъщност вече има богат опит в това, тъй като е кръстница и на дъщерята на Кортни Кокс – 16-годишната Коко. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари