IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клуб 27: Почина Бенджамин Киоу, внук на Елвис Пресли

14 юли 2020 10 30

Причината е самоубийство

Снимка: БГНЕС

Светът на музиката загуби една обещаваща звезда. 

Според TMZ, Бенджамин Киоу – синът на Лиса Мари Пресли и Дани Киоу, се е самоубил. Най-вероятната причина за смъртта е самоубийство. Властите смятат, че 27-годишният младеж се е застрелял в неделя, а тялото му е намерено само няколко часа по-късно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elvis Presley ? (@elvispresleyking1608) on

Говорител на Лиса Мари Пресли казва пред E!News, че тя е съсипана, но се опитва да бъде силна за 11-годишните си близнаци и най-голямата си дъщеря Райли. „Тя обожаваше това момче. То беше любовта на живота ѝ“. Говорителят не коментира причините за смъртта на Бенджамин, а все още самоубийството се третира като версия, а не като официално становище. 

27-годишният Киоу е роден в известно семейство и тръгва по стъпките на дядо си Елвис Пресли. Започва кариера в музикалния бизнес, но досега няма издадени песни. Той подписва договор с „Universal“ през 2009 година, който трябва да му донесе 5 млн. долара, но албуми така и не се появяват. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soyvago (@soyvagoficial) on

Сестра му – Райли, също се занимава с развлекателна индустрия. Тя обаче се е насочила към киното и се появява в няколко известни филма като „The Girlfriend Experience“, „Logan Lucky“, „Mad Max: Fury Road“, „The Logde“ и още много други филми и сериали. Освен с известния си дядо, децата могат да се похвалят, че баба им е Пресила Пресли, която е позната в Холивуд.

Въпреки че семейството на Бенджамин е добре запознато със славата, той се опитваше да пази личния си живот далеч от светлината на прожекторите. Това обаче бързо се промени миналия юни, когато феновете забелязаха огромната прилика между него и Елвис Пресли. След като Лиса Мари Пресли публикува снимка с всичките си деца, коментарите не спираха да валят и всеки пишеше, че момчето ужасно много прилича на Краля.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Fan Page? (@priscillapresleyelvisfan) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари