IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гущерови празнуват годишнина от сватбата

18 юли 2020 13 30

„Обичам те завинаги“, написа Христиан на съпругата си

Pixabay

Хартиена годишнина отбелязаха Светлана и Христиан Гущерови. Известната двойка сключи брак преди две години, малко преди да се сдобие с първия си наследник. 

„Измина още една година от безграничната ни и нестихваща любов. Любов, която ме промени, любов, която ме прави силна, любов, която ме дари с най-прекрасните и истински моменти! На 12.07.1988 г. съдбата е поръсила сърцето ми с вълшебен прашец, и е предрекла, че ти ще бъдеш мъжът на живота и сърцето ми!“, написа плеймейтката и сподели кадър, на който е прегърнала съпруга си. 

Наскоро любимият на Светлана навърши 32 и тя не пропусна да отбележи и този празник. Наред с пожеланията по случай годишнината, тя написа, че иска да бъде много здрав, щастлив и успешен. 

„... Не спирай да бъдеш най-прекрасния и добър мъж с най-голямото и добро сърце! Аз ще бъда до теб, ще вървим заедно по пътя без да спираме пред нищо! Честит Рожден Ден, Христиан Гущеров! Обичам те и ти благодаря за всичко!“, завършва тя. 

„Обичам те завинаги“, отговори той на жена си по повод нейната емоционална публикация. 

Светлана и Христиан се венчаха на 12 юли 2018 г. През февруари 2019 г. те станаха родители на момиченце – Анелия-Добромира. До момента двамата не желаят да показват детето си в социалните медии. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Прекрасна двойка са. Не зная защо известните си крият децата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар