IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Светлана Гущерова прие предизвикателство, показа се без грим

31 януари 2020 17 30

Кои българки се включиха в #качиснимкабезгрим?

Instagram

Светлана Гущерова показа първата си снимка без грим. Вдъхновена от синоптичката Никол Станкулова, която първа го направи, плеймейтката сподели кадър в своята история в Instagram.

„Ето го резултата, когато изтрия грима. Дори и без него не се разделям с усмивката си, защото тя е най-добрият грим, който едно момиче може да носи! Харесвам се и в своята кожа!“, пише младата майка, която много рядко може да бъде забелязана без грим.

Светлана, която държи на външния си вид и често ходи на гримьор, е публикувала кадър, направен в автомобила ѝ. На него мнозина може би няма да я познаят, ако сравнят лицето ѝ с това от снимките от нейните фотосесии.

Светлана Гущерова

Източник: Светлана Гущерова, Instagram

Гущерова получи поздравления за смелостта да се покаже без грим. Неведнъж тя е била засипвана с критики относно твърде тежкия грим и коригирането на снимките ѝ с фотошоп, заради които изглежда различна на живо и в социалните мрежи.

Предизвикателството на #качиснимкабезгрим?

Вместо да участва в предизвикателството, в което се включиха много световни звезди – да качват по четири снимки за различните социални мрежи (Facebook, Linkedin, Instagram и Tinder), Никол Станкулова реши да последва друго. Подобно на много известни модели, тя сподели, че никоя жена не бива да се срамува от естествената си красота и сподели своя снимка без грим. 

Алиша Кийс – красива и без грим 

Според синоптичката, въпреки несъвършенствата, жените не трябва да се притесняват, ако се показват без грим. 

Кои известни българки го последваха?

Никол Станкулова предизвика своята колежка Гери Малкоданска, както и всички други българки, които искат да се включат: 

„Всъщност редовно качвам снимки без грим. Редовно ходя без грим. Понякога ми правят комплименти, понякога ме питат дали не съм болна и дали съм добре“, написа Малкоданска и публикува не една, а няколко снимки без грим. 

Преслава пусна снимки без грим, феновете пак недоволни 

Маги Сидерова 

„Красотата е относително понятие, но аз се научих да се харесвам и обичам с всичките си недостатъци. Има ли идеални хора?!..НЕ!“, коментира тв водещата и благодари на Никол Станкулова за предизвикателството. 

Деси Цонева 

Младата майка също прие предизвикателството като показа един свой кадър в Instagram, на който е естествена – без грам грим и филтри. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Аз ( преди 4 години )
Само къде и е тази усмивка дето се хвали че не се разделя с нея, та тя изглежда все едно са и опрели пистолет.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
а бе, ( преди 4 години )
Гущеровица без грим,ама друг път.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Деската ( преди 4 години )
Тази Никол Станкулова е нещо страшно. Ако я видя на живо цяла седмица ще сънувам кошмари.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар