IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Доли Партън, Елън Дедженеръс и още звезди в ново предизвикателство

27 януари 2020 14 50

„Намерете си жена, която може да прави всичко“, пише Партън

Снимка: БГНЕС

Всички знаем, че различните социални мрежи изискват различни профилни снимки. В едната трябва да изглеждате професионално, в другата можете малко да му отпуснете края, а в някои дори се изисква да бъдете секси. Това често се превръща в повод за шеги между приятели, тъй като един човек се променя драстично в зависимост от това, в коя социална мрежа се намира.

Именно тази разлика във визията създаде новата мода сред звездите. Целта е те да публикуват колаж от четири снимки, които биха сложили за профилна в четири от социалните мрежи – професионалната Linkedin, социалните Facebook и Instagram и платформата за запознанства Tinder.

Шегата набира огромна популярност и известните личности се опитват да излъчат победител за най-смешен колаж. Доли Партън е тази, която започна предизвикателството и събра хиляди харесвания само за няколко часа. „Изберете си жена, която може да прави всичко“, пише тя под снимките си.

Феновете ѝ могат да я видят облечена като учителка, каквато беше в телевизионния сериал „Dolly“, който се излъчваше през 80-те години. След това идва ред на малко по-семейна снимка, която показва Партън облечена в коледен пуловер. В Инстаграм обаче може да сме по-освободени и звездата е споделила черно-бял кадър, облечена с дънкови дрехи, а в ръката си държи китара. Платформата за запознанства Tinder изисква доста по-привлекателна снимка, за да може повече хора да ви харесат, затова Партън избира такава, в която е облечена в костюм на зайчето Плейбой. 

Веднага след това още звезди се включиха в предизвикателството и започнаха да споделят своите колажи. Те, разбира се, благодариха на Партън, че е започнала шегата. „Когато агентите ми ме попитат дали мога да изпълнявам различни роли“, пише водещата Елън Дедженеръс, която не пропусна да включи съпругата си Порша де Роси на профилната си снимка за Facebook. 

„Да, г-жо Доли Партън, както кажете“, написа пък Дженифър Гарнър, която получи интересен коментар под своята публикация. Тя сподели странна снимка, която би сложила на профила си в Tinder, а един от феновете ѝ предложи да смени профилите на Instagram и Tinder, за да получава повече предложения за срещи. Състезателят от предаването „Ергенът“ Тейлър Камерън обаче призна, че дори и с тази снимка Гарнър отново е привлекателна. 

Марта Стюарт, Майли Сайръс, Джесика Частейн, Джими Фалън, Гордън Рамзи и групата Backstreet Boys също се включиха в предизвикателството. Вижте техните снимки и ни кажете коя ви харесва най-много. 
 

 

 

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари