IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезди промотират новата модна линия на Бионсе

19 януари 2020 21 00

Карди Би, Елън и Рийз Уидърспун се включиха в кампанията

Снимка: БГНЕС

Как най-добре да промотираш марката си? Обаждаш се на известните си приятели и им подаряваш част от новите си дрехи. Именно това направи Бионсе, която на 18 януари пуска новата си модна линия на пазара. Изпълнителката си партнира с гиганта Адидас, за да създаде продукти, които са подходящи за всеки пол.

Ivy Park дебютира преди 4 години, а името ѝ е заимствано от дъщерята на Бионсе – Блу Айви. Линията беше доста добре приета от фенове и критици и беше обявена като „вдъхваща живот в спортните облекла“. Съпругата на Джей Зи измисля марката заедно с шефа на Topshop Филип Грийн.

Той обаче е обвинен в серия от сексуални посегателства и това накара Бионсе да откупи всички права върху марката. Това я превърна в първата чернокожа жена, която притежава линия за спортно облекло. Сега тя се завръща на пазара, а рекламната кампания е направена с помощта на някои от най-известните звезди в Холивуд. 

Със сигурност Бионсе няма нужда от промотиране, но това не пречи тя да подари на някои от близките си приятели част от дизайните си. Те, от своя страна, ѝ благодариха като публикуваха снимки и видеа в социалните мрежи, с което още повече засилиха интереса на феновете. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от OH Topics (@ohtopics) на

Продуктите пристигат в огромни оранжеви пакети, но само най-големите звезди ги получават. Рийз Уидърспун, която наскоро се сближи с Бионсе, е една от последните, която се сдобива с подаръка. Тя и изпълнителката имаха интересен момент по време на наградите „Златен глобус“, след което съпругата на Джей Зи изпрати на актрисата цял кашон с шампанско.

Сега актрисата се сдобива и с част от колекцията на певицата. Тя сподели всичко в социалните мрежи, където се вижда как открива оранжевия пакет и го отваря заедно с майка си. „Това прави ли ме част от семейството на Бионсе?“, попита Рийз Уидърспун своите фенове. Разбира се, това не беше единствената звезда, която промотира линията на изпълнителката.

Актрисата Джанел Моне сподели няколко снимки, на които позира с дизайните от Ivy Park. „Благодаря на Бионсе за всичко това. Гордея се с теб“, написа тя. Диджеят Diplo, актрисата Зендая, Елън Дедженеръс и Карди Би също се включиха в рекламната кампания. 

Beauty вдъхновение: Къдриците на Бионсе 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари