IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе с нестандартен подарък за Рийз Уидърспун

10 януари 2020 14 40

Двете дами имаха интересна среща на „Златен глобус“

Снимка: БГНЕС

Рийз Уидърспун може спокойно да организира едно огромно парти с мнооого шампанско. Актрисата се похвали в социалните мрежи, че е получила нестандартен подарък от Бионсе и Джей Зи. Уидърспун публикува няколко клипа в Инстаграм, на които се вижда, че в дома ѝ я чака цял кашон шампанско от личната марка на двамата изпълнители.

Причината за този дар се крие в среща между тримата по време на наградите „Златен глобус“. В хотела в Бевърли Хилс, където се провежда церемонията, на масите винаги има шампанско за звездите. Рийз беше сложена да седи заедно с колежката си от „The Morning Show“ Дженифър Анистън и още известни личности.

Организаторите обаче бяха сложили близо до тях и семейство Картър, които малко закъсняха за наградите (Бионсе и Джей Зи пристигнаха с един час по-късно), но пък направиха огромна услуга на Уидърспун и компания. 

Дженифър Анистън публикува снимка от церемонията, на която написа, че Рийз е помолила Бионсе и съпруга ѝ за малко шампанско, когато водата на нейната маса е свършила. „Рийз, това е една от многото причини, заради които те обичам“, написа Рейчъл от „Приятели“ на снимката.

Разбира се, интернет буквално полудя от това разкритие и започна да прави различни колажи с актрисата и изпълнителите. Един от тях се появи и в профила на Уидърспун, а под него много звезди също коментираха ситуацията. „Това е всичко“, написа колежката ѝ от „Малките големи лъжи“ Шайли Уудли, а Мишел Пфайфър остави само „???“. 

Бионсе и Джей Зи също се включиха в шегата, но с малко по-сериозен подарък. Тъй като Джей Зи притежава компанията Armand de Brignac, той изпрати цял кашон с шампанско на Уидърспун. Той и Бионсе решиха да донесат напитката и на церемонията „Златен глобус“, която споделиха и с актрисата.

Рийз Уидърспун застава срещу бившия в съда

„Прибрах се и видях невероятната изненада от Бионсе и Джей Зи“, пише Рийз в серия от клипове, които се появиха в Инстаграм. Разбира се, кашонът беше придружен и от картичка, на която изпълнителите продължиха да се шегуват със ситуацията. „Още от нашата вода“, гласи текстът.

Такъв подарък трябва да бъде споделен с най-близките и Рийз го знае много добре. Затова тя покани майка си, Бети, с която отвориха една от бутилките. „11:30 е и ние пием шампанско. На кого му пука обаче? Това е от Джей Зи и Бионсе“.

Актрисата сподели, че всъщност напитката е доста добра и това е чудесен начин да започнеш новата година. 

Yes or No: Голямата чанта с инициали на Рийз Уидърспун

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари