IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой е насинил Амбър Хърд и срещала ли се е с Илон Мъск преди развода с Джони Деп?

19 юли 2020 13 30

Още подробности от делото в Лондон

Снимка: БГНЕС

В Лондон продължава съдебното дело на Джони Деп, който съди британския таблоид The Sun за статия от 2018 г., в която го наричат домашен тиранин. Звездата от „Карибски пирати“ вече отрече обвиненията, въпреки че призна за зависимостите си към алкохол и наркотични вещества.

На фона на обвиненията той коментира, че именно Амбър Хърд е била провокаторът в техния брак. За четири дни заседания станаха известни шокиращи подробности около техните отношения. Съвсем скоро се появиха и други неочаквани детайли, които може в края на краищата да променят хода на съдебния процес, предаде OK Magazine.

Адвокатите на Джак Спароу разпитваха нови свидетели. Служители на елитния жилищен комплекс, в който са живели Джони и Амбър, споделиха версиите си за събитията от 2016 година. Звездата от „Аквамен“ заяви, че на 21 май по време на поредната си кавга бившият съпруг я замерил с мобилен телефон, като я наранил.

Според служителите Алехандро Ромеро и Тринити Еспарза, които отговарят за охраната на къщата, по това време по тялото на Хърд нямало следи от евентуален сблъсък с тежък предмет. Но няколко дни по-късно на лицето ѝ се появила „кървава прорезна рана и червена следа под окото“. След още една седмица вече имало и синини по лявата буза и шията, много напомнящи пръстови отпечатъци.

След сензационно самопризнание адвокатите на Деп попитаха свидетели дали актьорът е бил в дома по това време, на което отговорът бил: „Той бе извън страната“.

„Но с кого тогава Амбър е прекарала времето?“ , попитали те и единият от служителите казал – с Илон Мъск. Свидетелят добавил, че 48-годишният основател на Tesla, който сега се грижи за 2-месечния си син, посещавал Хърд няколко пъти седмично, а посещенията му започнали през април.

Илон подчерта преди време няколко пъти, че започва да се среща с Амбър едва след раздялата ѝ с Джони. Актрисата подаде молба за развод на 23 май 2016 г. – няколко дни след смъртта на майката на Деп. Какво ли още ще излезе от тази история, предстои да видим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари