IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Бънтън иска още едно дете

15 юли 2020 10 40

Певицата разкри подробности за турнето на Spice Girls

БГНЕС

Ема Бънтън иска да има още едно дете. Говорейки за новото турне на Spice Girls, изпълнителката разкри, че с Джейд Джоунс планират третия си наследник. 

Русокоската призна, че роднините им често ги питат няма ли да имат още едно дете. По думите ѝ, тя може да се справи с още една бременност и бебе на ръце. 

„Джейд винаги е искал да имаме повече деца“, коментира Бънтън, според която, ако не опитат още веднъж, може и да съжаляват. 

Ема посочи, че е на 44 и в момента е доста заета покрай организацията на предстоящите концерти с момичетата и нейната марка пелени за бебета „Kit & Kin“. По думите ѝ, за щастие децата ѝ са здрави, но ако в момента имаше и бебе, щеше да е изключително нервна. 

„Това ме плаши твърде много – плаша се от всичко“, допълва тя. 

Ема Бънтън и приятелят ѝ Джейд Джоунс имат две момчета – на 12 и 8. Тя сподели пред подкаста „Happy Mum, Happy Baby“, че те много желаят да си имат братче или сестриче. 

„В новогодишната нощ всички седнахме около масата и аз казах: „А сега какво ще си пожелаете за годината? И двамата казаха: „Бихме искали още един брат“, обяснява тя. 

Ема припомни, че два месеца след като ражда сина си през 2007 г., тя се връща на сцената за едно от турнетата на Spice Girls. Тогава мислите ѝ непрекъснато са били с бебето, което оставила у дома. 

През април тази година изпълнителката стартира ново начинание, което не е свързано с музиката. Тя пусна на пазара първите пелени за многократна употреба. Те са изработени от рибарска мрежа и са хипоалергенни, за да не дразнят нежната бебешка кожа. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари