IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд описва един от двубоите с Джони Деп: Беше ужасно!

16 юли 2020 08 50

Разкритията в съда продължават

Снимка: БГНЕС

Излизат още подробности около съдебния спор на Джони Деп с британския таблоид The Sun. По време на делото бе разпитан бодигардът Малкъм Конъли, който сподели някои интересни подробности около отношенията на двамата бивши съпрузи. Бе публикуван и запис от личния дневник на Амбър Хърд.

Звездата от „Аквамен“ записала спомените си за кавга с Деп, която станала във влак по време на пътуване на медения им месец през 2015 година.
„Битката ни беше ужасна. Джони... в един момент се озова с риза, увита около врата ми. Невероятно е да се мисли за необходимата точност и координация, като се вземат предвид обстоятелствата. Дори не знам как се озовах с тази огромна, доста досадна чупка на главата. По дяволите, мразя го“, пише Амбър в дневника си. „Най-накрая заспахме заедно, изправени пред отчаян, детски гняв, страх и любов.“

Отбелязва се, че кавгата е станала в ранната сутрин. Конъли, придружавайки Деп и Хърд във влака, отбеляза, че не знае за караницата. Той също така заяви, че шефът му никога не е вдигал ръка към съпругата си и не е проявявал агресия към нея.

В шестата среща по случая на 57-годишния актьор и британския таблоид се заговори и за писмо, което звездата от „Карибски пирати“ изпраща до лекаря си, където описва момента, в който Деп за малко да загуби пръста си след спор с Хърд в наета къща в Австралия.

„Повече не мога да живея така... Достатъчно ми е, достатъчно. Знаете ли, че е много по-обидно от нейните отровни, унизителни, безкрайни поучителни вопли? Нейните отвратителни и умишлено болезнени тиради и шокиращо отношение към човека, когото тя изглежда обича, пише Деп до лекаря си.“Това е цялата точка, приятелю... Тя е обсебена от себе си.“ Тя е адски амбициозна. Тя толкова отчаяно иска успех и слава... Вероятно затова се свърза с мен.

Бодигардът на актьора сподели своята версия за събитията през същата злощастна вечер, взел го от имението и го предал в болницата. Малкълм Конъли каза, че Джони е изпаднал в паника, пръстът му е бил с огромна рана, а на лицето му имало белег от цигара – Деп каза, че Хърд е изгасила цигарата си там. Що се отнася до Амбър, Конъли не забелязал никакви порязвания или синини по нея.

„Беше яростна. Опасявах се, че тя ще започне да хвърля нещата към Джони или към мен, както беше правила преди. Например, един ден я видях как хвърля вилица в посока на Джони. Друг път тя хвърли запалка към него, след това кутия с кола. Знаех, че трябва да излезем оттам възможно най-скоро “, спомня си Малкълм.

Той добави, че същата вечер е решено да не се разгласява случилото се и да се каже на всички, че Деп случайно е наранил пръста си. Тогава актьорът участва в продължението на „Карибски пирати“, така че се опитал да избегне проблеми, които могат да повлияят на репутацията му.

Управителят на недвижими имоти, където отседнал Деп на Бахамите, сподели също интересни подробности. Тя стана свидетел на една от кавгите на Джони и Амбър, по време на която актрисата извикала „Кариерата ти свърши“, „Никой вече няма да работи с теб“, „Ще умреш като самотен човек“. Тара Робъртс подчерта, че никога не е виждала Деп грубо да отговаря на провокациите на съпругата му и да е използвал физическо насилие. Обикновено той просто я молил да го остави на мира или потеглял с колата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари