IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кая Гербер и Кара Делевин – опасно близки на протест в Калифорния

17 юли 2020 11 00

Двете бяха забелязани да се прегръщат и да се държат за ръце

Снимка: БГНЕС

Кая Гербер и Кара Делевин обединяват сили, за да се борят срещу расовата дискриминация. 

В сряда, 15 юли, супермоделите присъстваха на поредния протест в Лос Анджелис, организиран от движението „Black Lives Matter“. 18-годишната Кая и 27-годишната Кара бяха забелязани сред множеството недоволни граждани, които се събраха пред Съдебната палата в града. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by olive_w123 (@olive_w123) on

И двете звезди документираха присъствието си, публикувайки видеа в социалните си профили. Делевин сподели клип от изпълнение на певицата Marieme, а Гербер пък показа на феновете си речта на актьора и активист Кендрик Сампсън. И двете дами са открити привърженички на протестите и движението „Black Lives Matter“ и настояват за справедливост за убийствата на Джордж Флойд, Бреона Тейлър и други загинали афроамериканци.

„Една стъпка напред, но пътят до победата е дълъг“, написа Делевин в социалните мрежи през юни месец. Кая пък се бори с расизма, използвайки платформите си, за да насочи вниманието на феновете към лидерите на афроамериканските общности в САЩ. „Расизмът в тази страна е брутален и остана тук доста дълго време“, написа тя. Гербер добави, че всеки трябва да се бори за справедливост и равенство. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

По време на протеста супермоделите бяха уловени в опасна близост. Те се прегръщаха и се държаха за ръце, което накара много фенове да си помислят, че между тях има нещо повече от приятелство. Наскоро Делевин се раздели с приятелката си Ашли Бенсън и оттогава прекарва доста време с Кая. 

Все пак двете момичета демонстрират близки приятелски чувства от доста отдавна и особено по време на карантината. Имаше моменти, в които Гербер живееше в къщата на Делевин и постоянно публикуваше снимки с нея и Ашли Бенсън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

През месец май пък Кара направи режисьорския си дебют, създавайки клипа към песен на „Crying in the Mirror“ на Rainsford, в който участват Кая Гербер и Грег Сълкин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNSEEN (@youresominnietome) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари