IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луиза Григорова с полугола фотосесия

17 юли 2020 10 50

Актрисата вече е в седмия месец

Pixabay

Полугола фотосесия си направи Луиза Григорова. Актрисата, която вече влезе в седмия месец, показа, че не се срамува да се снима без горнище. 

Бъдещата майка сподели един черно-бял кадър в Instagram, на който е само по дънки, като прикрива бюста си с ръце. Разбира се, на нея големият ѝ корем е на преден план. 

„Прекрасна!“, „Радвам се за вас, бъдете здрави“, „Страхотна си“, пишат нейните последователи. 

Измежду положителните коментари на феновете, има и такива, че Луиза е твърде разголена.

Наскоро актрисата се похвали, че тя и съпругът ѝ Мартин Макариев са отворили бар в Царево, но заради това, че ѝ става лошо на дълъг път, тя не е успяла да отиде на откриването. 

„Нали знаете как всяка двойка в началото на връзката си има няколко големи мечти – представи за това как ще протича съвместният им живот до края на живота им. Та една от нашите мечти беше да си имаме бар на плажа някога и рокендрол или джаз бар в София. Първата мечта е осъществена“, пише тя в социалните мрежи.  

Двойката избрала Царево за новия си бизнес – града, в който се венча преди няколко години. 

И докато Луиза не може да пътува заради напредналата бременност, тя няма притеснения да ходи на басейн, където се снима по бански. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари