IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Денис Ричардс и Чарли Шийн стана модел

21 юли 2020 08 40

Момичето засне първата си фотосесия

БГНЕС

Дъщерята на Денис Ричардс и Чарли Шийн – Сами, върви по техните стъпки. Младото момиче, което е само на 16, направи първата си фотосесия като модел. 

Тийнейджърката, която отдавна обича да позира пред камерата, е застанала пред обектива на фотографа Майкъл Саймън. 

Момичето, което носи лек грим, сменя няколко рокли на плажа в Малибу, като има и кадри, на които е просто по дънки и бял потник.  

„Тя винаги е проявявала интерес по време на моите фотосесии, така че, ако трябва да бъда честна, има опит от случаите, в които е била на снимки с мен“, споделя Денис Ричардс за своята най-голяма дъщеря. 

Актрисата изтъква, че преди да навърши 16 не е позволявала на Сами да участва в реклами и да започне кариерата си като модел. Сега, когато я поканили за снимките, бившата на Чарли Шийн я посъветвала да се отпусне и да се забавлява. 

В профила на тийнейджърката в Instagram се вижда, че тя е наследила чара на майка си и обича често да сменя цвета на косата. Освен снимки по бански, тя има и доста по-нестандартни кадри, с които дава заявка, че има заложби да бъде модел. 

Денис Ричардс и Чарли Шийн, които бяха женени от 2002 до 2006 г., имат и още една дъщеря освен Сам. По-малкото им момиче се казва Лола и наскоро навърши 15 години. 

„Истината е, че децата не знаят много за баща си и всъщност искам да остане така. Никога не казвам нищо лошо за него и искам Чарли да продължи да бъде част от живота им, защото съм разговаряла с жени, с които той се забавляваше... И се оказва, че много от тях са имали проблеми с бащите си. Не искам и нашите момичета да бъдат на тяхното място, когато достигнат зряла възраст“, коментира актрисата, която води съдебна битка за попечителство и дори се сдоби с ограничителна заповед, тъй като Чарли Шийн я заплашвал с убийство след раздялата им. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари