IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Обама стартира свой подкаст

20 юли 2020 08 30

Проектът ще бъде пуснат на 29 юли

Снимка: БГНЕС

Мишел Обама има още една изненада за своите фенове. 

След като автобиографията ѝ се превърна в една от най-продаваните книги, сега бившата първа дама започва свой подкаст. Проектът ще бъде в колаборация с продуцентската къща на семейство Обама и платформата Spotify, в която ще се разпространява и самият подкаст. 

Началото ще бъде дадено на 29 юли, а Мишел сподели в официално съобщение, че се надява разговорите да зачекнат значими теми и заедно с феновете да отговори на множеството въпроси, които си задава всеки от нас. „Само по този начин ще създадем разбирателство помежду си и ще си помогнем взаимно“, добави Обама.

Разбира се, слушателите ще бъдат зарадвани не само от думите на бившата първа дама, а ще чуят мнението на майка ѝ и брат ѝ, Конан О'Брайън, Валери Джарет, Мишел Норис и д-р Шарън Малоун. Другите гости в подкаста засега се пазят в тайна, но бъдете сигурни, че те също ще бъдат много интересни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Ако пък нямате търпение до 29 юли, може да гледате документалния филм „Becoming“, който е базиран на едноименната автобиография на Обама. Лентата е достъпна в платформата Netflix.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари