IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рожден ден в кралския двор: Принц Джордж става на 7

22 юли 2020 14 40

Показаха негова нова снимка, направена от Кейт Мидълтън

БГНЕС

Принц Джордж – най-голямото дете на херцога и херцогинята на Кеймбридж, навършва седем години. По този повод кралската двойка сподели негов нов портрет в официалния си профил в Twitter. 

На кадъра първородният син на принц Уилям и Кейт Мидълтън е с широка усмивка. Разбира се, той е направен от неговата майка, която в свободното си време се занимава с фотография. 

Заради коронавируса, порасналото момченце няма да може да покани приятели на своето празненство. Въпреки това неговите родители са приготвили изненади в дома им в Норфолк, където децата им се обучаваха по време на социалната изолация заради пандемията. 

Миналия месец – на 21 юни, съпругът на Кейт Мидълтън посрещна 38-ия си рожден ден. Тогава от пресслужбата на кралското семейство разпространиха негова снимка с принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлот и принц Луи, който е на 2. 

Принц Джордж Александър Луис или Джордж Кеймбриджки, се роди рано сутринта на 22 юли 2013 г. Той проплака в болницата „Св. Мери“ в Лондон, където е дошъл на бял свят и неговият баща. Той заема трето място по наследяване на короната, като преди него са принц Уилям и дядо му принц Чарлз.  

Тъй като е престолонаследник, много британци приветстваха раждането на първото дете на херцога и херцогинята на Кеймбридж. Веднага след това се появиха и първите сувенири, свързани с него и родителите му. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари