IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян: Мъжът ми е с биполярно разстройство

23 юли 2020 11 00

Риалити звездата проговори за семейните проблеми

БГНЕС

Кание Уест има биполярно разстройство. Това призна съпругата му Ким Кардашян в емоционален пост в своята история в Instagram. Тя не крие, че в момента семейството ѝ преминава през труден момент. 

Риалити звездата говори откровено за заболяването на мъжа си и техните проблеми след като той обяви публично, че се опитва да се разведе с нея. 

„Много защитавам децата си и правото на Кание на личен живот, но днес чувствам, че трябва да говоря заради стигмата и погрешното схващане на някои хора за психичните заболявания“, коментира многодетната майка. 

Съпругата на рапъра, който преди броени дни обяви, че ще се кандидатира за президент на САЩ, моли за разбиране и медиите, които след неговото заявление за отношенията им, не спират да я търсят за коментар. 

„Както много от вас знаят, Кание има биполярно разстройство. Всеки, който го има или познава хора с такъв проблем, знае колко сложно и болезнено е да ги разбереш“, обяснява още Ким. 

Жената до Кание изтъкна, че на моменти той е неконтролируем и тя и роднините ѝ вече са свикнали с това и критиките към него заради поведението му. 

Наскоро Ким Кардашян и Уест отпразнуваха шест години откакто са сключили брак. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари