IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обраха дома на Елън Дедженеръс и Порша де Роси

24 юли 2020 15 00

Обирът е бил на 4 юли

Снимка: BGNES

Домът на Елън Дедженеръс и Порша де Роси, намиращ се в Монесито, Калифорния, е бил обран на 4 юли.

Инцидентът е потвърден и от местните власти.

„Домът е бил избран заради известността на жертвите на грабежа. Откраднати са бижута и часовници с голяма стойност. Продължава разследване, за да се открие дали грабежът е свързан с други, наскоро случили се грабежи в домовете на известни хора“, пише в официалното изявление.

Междувременно, заради пандемията от коронавирус, Елън заснема известното си шоу от дома си, но през 2019 призна, че е била в колебание дали да не прекрати участието си в предаването, което води от 2003 година.

Жената до Елън, Порша де Роси, наскоро призна, че също смята, че съпругата ѝ трябва да прекрати шоуто, за да развива своята „креативност“ някъде другаде.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Много ми харесва ка се измъкват звездите когато започнат да ги изобличават че не са за каквито се представят. Точно като тук в статията " Съпругата на Елън смята че трябва да напусне шоуто и да развива креативността си другаде." Да точно така, сякаш сега както са я разобличили и рейтига й страда, сякаш ще има къде да ходи на работа и ще продължи да води шоуто. Чао и да се оправя след като се мисли за велика. Не е само тя комедиант, има и други по-добри от нея.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар