IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сиара и Ръсел Уилсън станаха родители за втори път

28 юли 2020 08 50

Синът им Уин се появи преди няколко дни

Снимка: БГНЕС

Честито на Сиара и Ръсел Уилсън!

Двамата посрещнаха второто си дете само преди няколко дни. Щастливата новина беше обявена в социалните мрежи, където беше разкрито, че бебето е момченце и се казва Уин Харисън Уилсън. Според източник, второто име е специално избрано и по този начин двойката отдава почит на бащата на Ръсел. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Russell Wilson (@dangerusswilson) on

Самият Уилсън сподели снимка от болницата, на която той и Сиара се усмихват широко, а бебето спи спокойно в ръцете на майка си. „Честит рожден ден, Уин! Мама и татко те обичат!“. Играчът по американски футбол съобщи, че датата на раждането на сина му е 23 юли, а теглото му е 3,65 кг.

Сиара пък публикува видео от болницата, на което държи Уин и му пее „Честит рожден ден“. Това е второ дете за двойката и трето за изпълнителката. Съпрузите имат и 3-годишна дъщеря Сиена и отглеждат 6-годишния Фючър, който е от предишната връзка на Сиара с рапъра Фючър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara) on

Двойката обяви, че ще стават родители за втори път през януари, публикувайки снимка на бъдещата майка в социалните мрежи. На партито за наградите „Оскар“ Сиара гордо показа наедрялото си коремче, носейки тясна рокля по тялото. Звездите, които се ожениха през 2016 година, разкриха пола на бебето през април със специално видео, в което участваха и по-големите деца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари