IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс и Machine Gun Kelly: Ние сме две половини на едно цяло

27 юли 2020 11 00

Двамата дадоха първото си съвместно интервю

Снимка: БГНЕС

34-годишната Меган Фокс и 30-годишният рапър Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, зарадваха феновете си с първото си общо интервю. Те участваха в подкаста на Лала Кент и Рандал Емет. Последният е режисьор на филма „Midnight in the Swichgrass“, в който участват Фокс и Бейкър. Именно така двамата се запознават и започват да прекарват повече време заедно. 

Според актрисата и музикантът, любовта им пламва още от първия поглед. „След първата среща разбрах, че сме две половини на едно цяло“, казва Фокс. Тя допълва, че е почувствала нещо, което никога досега не е изпитвала. Звездата споделя, че нито за миг не е искала да крие чувствата си и веднага е признала за привличането си към Бейкър. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Russia (@hello__ru) on

За нейно щастие, рапърът изпитва същото и двамата започват връзка. Колсън признава, че е седял с часове пред караваната си, за да изчака Фокс и двамата да тръгнат заедно към снимачната площадка. „Тя има най-красивите очи, които някога съм виждал“. 

През май актрисата признава, че се е разделила със съпруга си Брайън Остин Грийн и оттогава не крие връзката си с Бейкър. Двамата все по-често са засичани от папараците на разходка или на летището.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@itsdailymeganfox) on

Брайън беше първият, който проговори за раздялата и сподели, че Machine Gun Kelly не е причината. Той допълни, че двамата с Фокс са започнали да се отдалечават един от друг преди дълго време и сега е моментът, в който трябва да поемат по различни пътища. Двамата имат три деца.

В интервюто Меган казва, че тя е поканила Бейкър на обяд в караваната си само два дни след запознанството им. Актрисата допълва, че е подложила изпълнителя на истински разпит с над 900 хиляди въпроса за целия му живот. “Още в началото се потопих в дълбокото“, шегува се тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@itsdailymeganfox) on

Феновете на двойката започнаха да спекулират, че се готви сватба, но засега звездите нито са потвърдили, нито са отрекли тези слухове. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари