IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл пред приятели: Отказах се от целия си живот заради Хари

28 юли 2020 08 30

Нова книга твърди, че актрисата е била готова на всичко, за да се впише в кралското семейство

Снимка: БГНЕС

След като принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че напускат кралското семейство, мнозина сметнаха, че бившата актриса е инициаторът на всичко. На няколко пъти внукът на кралица Елизабет II твърдеше, че решението е било негово, но никой не му вярваше и обидите към Меган се засилваха. 

Тя беше подложена на критики, които дори бяха насочени и към начина, по който отглежда сина си Арчи. Маркъл беше наричана „некомпетентна“ и „жена, която използва детето си за привличане на вниманието“, но сега се оказва, че всичко това е било напълно невярно.

В нова книга, озаглавена „Finding Freedom“, се казва, че именно Хари е искал семейството му да напусне кралския двор и да се премести в Америка. Изданието е написано от кралските репортери Омид Скобие и Каролин Дюранд, които казват, че много малко хора са знаели колко много е жертвала Меган, за да влезе в семейството на кралица Елизабет II.

Меган и

Снимка: БГНЕС

Част от книгата беше публикувана в The Times и там се казва, че Меган просто е вдъхнала кураж на Хари, който от дълго време е искал да се махне от Великобритания. „Дълбоко в себе си той винаги е искал да напусне. Винаги е изпитвал трудности в този свят. Меган просто отвори вратата“. 

Всъщност, Маркъл е правила всичко възможно, за да се впише във фамилията и често е споделяла с приятелите си за усилията, които полага. Според книгата, актрисата е признала през март, че се е отказала от целия си живот заради кралското семейство. „Бях склонна да направя каквото ми кажат. Но ето какво се случи. Много е тъжно“. 

Меган е била съкрушена и от факта, че Хари е бил лишен от почетните си военни назначения при официалното напускане на двойката. Тя казва на приятелите си, че всичко това е било напълно излишно и общността от военни ветерани е означавала много за съпруга ѝ. Според източници, Хари все още не е приел това решение.

Меган и

Снимка: БГНЕС

Въпреки че не му е било лесно, внукът на кралица Елизабет II е почувствал, че напускането на кралското семейство е най-правилният път за него, Меган и Арчи. „Той е разкъсан. Обича кралицата, но съпругата му е разстроена“, казва източник в книгата. Той добавя, че Арчи е основният приоритет на Хари и той ще направи всичко възможно синът му да се чувства добре.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари